Over mij

Ik ben Sandra Koedood, oprichter en coach van Hart in Bedrijf. Ik help mensen groeien in authenticiteit, persoonlijke kracht en een diep besef van eigenwaarde. Tot het als gegoten zit.

 

Verdiepen..

Als kind al combineerde ik diverse sporen tegelijkertijd, dat ging van nature: ik had eindeloze interesse in zaken als biologie, het waarom van de dingen, de psyche van de mens, het mysterie van het leven. De zaadjes voor mijn latere werk kregen toen al bodem. Mijn vak als coach en het zelfstandig ondernemerschap – beide zijn me lief. Daardoor ervaar ik mijn werk nooit als ‘iets dat moet.’

 

…en verbreden

Ik las veel en bleef lezen. Eckhart Tolle, Brené Brown, Elizabeth Gilbert, Bechtold Gunster, Hall and Sidra Stone, Ingeborg Bosch, Don Riso and Russ Hudson – inspiratiebronnen naast mijn opleiding HBO Vaktherapie. Die studie breidde ik uit met Systemisch werken met opstellingen, Voice Dialogue en de opleiding tot Enneagram-trainer. Vakmatig ging mijn interesse uit naar psychologie, persoonlijke ontwikkeling, creatieve processen, duurzaamheid en realiteit, en ik verweefde dit met spiritualiteit, kunst, cultuur, geschiedenis en moederschap.

 

Zoeken, vinden

Mijn eigen leven werd zinvol en prettig toen ik ging stilstaan bij wie ik was en wat ik voelde en verlangde. In de grote dingen én in de kleine momenten op de dag. Mijn werkwijze en de thema’s waarmee ik werk komen voort uit die persoonlijke ervaring.

Doel van mijn zoektocht was een vorm te vinden waarin mijn natuurlijke talent tot zijn recht zou komen en waarin ik me blij en ontspannen voelde. Pas na veel omzwervingen kwam ik daar bij uit. Ik ervaar nu uitdaging, persoonlijke ontwikkeling en voldoening in mijn werk, en ook zingeving, energie, heel veel passie en plezier. Dat gun ik jou ook ten zeerste. Zullen we zoeken, zullen we vinden?

‘Mijn brede belangstelling in deze uiteenlopende onderwerpen

vertaalt zich in een brede belangstelling in jou.

Niets is zo mooi als iemand op te zien bloeien en tevoorschijn te zien komen zoals hij of zij werkelijk is. Dat is waar ik in mijn werk als coach en trainer altijd op inzet.’

Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrief ontvangen?