Zakelijke Coaching

Hoe zet je zakelijke coaching in voor je bedrijf?

Zakelijke coaching bij Hart in Bedrijf is coaching van een medewerker binnen je bedrijf of team. Deze coaching kan ingezet worden in de volgende situaties:

  • Wanneer één van je medewerkers dreigt uit te vallen of ziek is; denk bijvoorbeeld aan een burn-out of overspannenheid. 
  • Als je een medewerker wilt laten groeien in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling; denk hierbij aan het vergroten van zelfvertrouwen, talentontwikkeling of het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.
  • Bij een spelend conflict tussen medewerkers binnen het team.
  • Ter ondersteuning van executives; denk hierbij aan het ontwikkelen en verdiepen van je leiderschapsvaardigheden en om objectief te kunnen klankborden over casussen in je team.

 

Hart in Bedrijf biedt deze zakelijke coaching met het doel de medewerker én de organisatie gezond te houden. Want een medewerker die goed in zijn of haar vel zit draagt een belangrijke steen bij aan een gezonde teamflow, efficiëntie, werkplezier en goede resultaten.

 

Hoe ziet een coaching traject eruit?

We starten ieder coaching traject met een uitgebreide intake.

 

Deze intake kan plaatsvinden tussen coach en coachee, maar het is ook mogelijk om de intake gezamenlijk met de leidinggevende te houden. In de intake krijgt de coach een helder beeld van wat er speelt en wat de hulpvraag is voor het traject.

Na de intake stelt de coach een plan van aanpak op, hierin wordt het doel en het aantal trajecten beschreven. Samen met de offerte gaat het plan naar de organisatie.

 

Na goedkeuring worden de sessies met coachee ingepland in de agenda en gaan we aan de slag.

 

Het traject wordt afgesloten met een eindevaluatie en eindverslag. 

met zakelijke coaching weer in je kracht

Waarom kies je voor coaching bij Hart in Bedrijf?

Bij Hart in Bedrijf vind je professionele en toch menselijke coaching, waarbij kwaliteit en maatwerk belangrijke waarden zijn. Het contact met de coach – Sandra – is persoonlijk, de lijnen zijn kort en de focus in het traject ligt op duurzame groei die je direct terugziet in de praktijk.

 

Meer lezen over Sandra? Klik dan hier?

 

Wil je kennismaken en verder praten over de mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Hart in Bedrijf plaatst de medewerker in het hart van de organisatie.

Heb je vragen? Laat hier je gegevens achter.