Testimonials

Tanja

“Sandra heeft mij geholpen mijn balans terug te vinden in mijzelf. Zij heeft een groot gevoel voor humor, is respectvol en sensitief. Na het coachingstraject voelde ik me sterk genoeg om anders om te gaan met de stress die ik op mijn werk tegenkom. Ik ben Sandra enorm dankbaar en zou iedereen met stressklachten de coaching bij haar aanraden.”

Manon Smit

“Lieve Sandra, ik ben je zo dankbaar voor alles wat je mij geleerd hebt en hoe je met mij gewerkt hebt. Je hebt een gave en ik zou je aan iedereen aanbevelen! Ik kijk in elk geval terug op een heel fijn en leerzaam coachingstraject wat mij écht verder heeft geholpen in het leven.”

Hank

“Bij de eerste kennismaking was er meteen een gevoel van vertrouwen waarmee ik verder kon. Dat gevoel heeft zich gaandeweg alleen maar verdiept, Sandra is – ouderwets gezegd – een goed mens. En heel vakbekwaam. Ze heeft mij – met veel humor: we hebben veel gelachen – geleerd dat alle aspecten van mijn persoon (ook de aspecten die ik liever kwijt wilde) een functionele bijdrage hebben. Dat hielp me om niet meer te vechten tegen van alles. Mijn sessies met Sandra hebben me geholpen de mildheid in mijzelf terug te vinden. Daar ben ik heel blij mee. Ik zal de sessies heel erg missen.”

Saida

“Bedankt voor jouw fijne begeleiding. Je bent betrokken en werkt vanuit je gevoel. Dit is te voelen en werkt aanstekelijk!”

Janneke

“Onwijs bedankt voor de fijne sessies. Zonder jou was ik niet zo ver gekomen als ik nu ben. Ook al is het je werk, je doet dit met veel liefde en dat voel ik!”

Carmen

“Ik vond de coaching met jou heel bijzonder. Het paste bij mij en ik sta veel steviger in mijn leven. Je hebt mij enorm geholpen met jouw kracht als coach, de warmte die je uitstraalt, het creatief aansluiten bij hetgeen ik nodig heb, je humor en acceptatie. Dank je wel, Liefs Carmen”

Anke

“De coaching bij Sandra heeft mijn kijk op de dingen in het leven enorm veranderd. Ik leerde mijn gevoel te begrijpen en er op een goede manier mee om te gaan. Hierdoor kan ik zoveel meer genieten van alles. De sessies waren altijd erg veilig en vertrouwd. Ik voelde me erg begrepen en serieus genomen. Ik ga nu met het volste vertrouwen zelf verder!”

Monic Verbeek, accountmanager

“Ik heb dit proces enorm prettig ervaren. De inzichten en de praktische
handvatten die Sandra geboden heeft, kan ik dagelijks toepassen in zakelijke-
maar ook privé situaties. Ik neem twee belangrijke thema’s mee uit de
coaching; blijf bij jezelf en werk vanuit je kracht.”

Renée Mennen, designer bij RENS

“Het coaching traject bij Sandra hebben wij ervaren als een mooie investering in ons bedrijf. Het heeft ons enorm veel gebracht. Vol nieuwe energie en kracht kijken we terug op een fijn traject. Enorm dankbaar dat we deze stap hebben gemaakt. Een investering die in onze ogen enorm belangrijk is, juist als je nauw samenwerkt. Bedankt Sandra, bedankt Hart in bedrijf!”

Nelleke Houter, opleidingsconsulent

“Ik heb de coaching-sessies bij Sandra als zeer positief ervaren. Sandra is een zeer fijne rustige persoonlijkheid, wat voor mij heel goed voelde. Zaken worden onder de loep genomen en in perspectief geplaatst. Ik zou een kennismakingssessie met Sandra dan ook zeer aanbevelen.”

Pascal

“Sandra is een prettige, rustige en kalme persoonlijkheid en de coaching vindt plaats in een rustige ambiance. Sandra is in staat je het gevoel te geven dat je over alles mag praten, zij had op mij het effect dat ik mij open durfde te stellen terwijl ik dat normaal gesproken niet zo makkelijk doe. Dit is de kracht van een goede coach!”

Naomie, directie-secretaresse

“Sandra heeft mij door een moeilijke periode in mijn leven geholpen. Ze heeft een groot gevoel voor humor, is respectvol en sensitief. Zij creëerde veiligheid zodat álles er mocht zijn en voelde goed aan wat er speelde. Haar vertrouwen in mijn herstel was enorm waardevol. Laagje voor laagje gingen we steeds dieper tot de kern. Na de coaching voelde ik me sterk genoeg om weer op eigen benen te staan, veel meer mezelf dan ooit….het proces werkt nog door en ik denk nog regelmatig terug aan sessies. Ik ben Sandra enorm dankbaar en zou iedereen in een burn-out situatie een coaching traject bij haar aanraden.”

Loes

“De sessies met Sandra hebben mij erg geholpen om beter om te gaan met een lastige fase in mijn leven. De bagage die ik heb meegekregen hoop ik nog lang in te kunnen zetten. Wonderbaarlijk hoe je in een relatief korte periode zoveel kunt leren. Dat is echt een kracht van Sandra. En dan is ze ook nog een ontzettend warme persoon. Voor mij een lot uit de loterij.”

Lydie, student

“Wat ik vanaf het begin af aan als prettig heb ervaren is de openheid tijdens de sessies. We kwamen snel tot de kern, precies waar ik naar op zoek was. Ze leert je nadenken over wat je doet, waarom je het doet en wat het je oplevert.

Sandra ziet je kwetsbaarheid en benadert het als je sterkste kant. Zo had ik het al zo vaak gehoord, maar niet echt begrepen en niet zo gevoeld. Nu voel ik dat wel.”

Loes

“De sessies met Sandra hebben mij erg geholpen om beter om te gaan met een lastige fase in mijn leven. De bagage die ik heb meegekregen hoop ik nog lang in te kunnen zetten. Wonderbaarlijk hoe je in een relatief korte periode zoveel kunt leren. Dat is echt een kracht van Sandra. En dan is ze ook nog een ontzettend warme persoon. Voor mij een lot uit de loterij.”

Audrey, adviseur grafisch ontwerp

“Nadat we bij de intake al zo goed in kaart hadden gebracht wat mijn valkuilen waren en wat ik wilde leren, wist ik meteen dat het goed zat. Ik ben blij dat ik een coachingstraject bij Sandra heb gevolgd. Ze creëerde een veilige omgeving waar we in rust, open gesprekken hebben gevoerd, die mij weer verder hebben geholpen. Ik heb mijn gevoelens beter leren begrijpen. En heb positief leren omgaan met mijn valkuilen.  Dankjewel Sandra!”

Paulien, leidinggevende

“Mijn gesprekken met Sandra heb ik als heel waardevol ervaren. Waarom? Omdat deze gesprekken in alle veiligheid en openheid plaatsvonden. Haar reflecterende vragen, zonder oordeel, hebben me bewust gemaakt van mijn ‘eigen’wijze manier van denken en voelen. Ze hebben mij een inkijk gegeven in wie ik ben en hoe ik ben uitgegroeid tot de vrouw van nu. Deze inzichten helpen mij om in mijn privé en werk meer trouw te zijn aan mijzelf….met meer vertrouwen en mildheid.”

Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrief ontvangen?