Over mij

Ik ben Sandra Koedood, oprichter en coach van Hart in Bedrijf. Ik help mensen en organisaties groeien in persoonlijk leiderschap, authenticiteit en een diepe verbinding met zichzelf en de omgeving waarin ze zich bevinden.

 

Verdiepen..

Als kind al combineerde ik diverse sporen tegelijkertijd, dat ging van nature: ik had eindeloze interesse in zaken als biologie, het waarom van de dingen, de psyche van de mens, het mysterie van het leven. De zaadjes voor mijn latere werk kregen toen al bodem. Mijn vak als coach en het zelfstandig ondernemerschap – beide zijn me lief. Daardoor ervaar ik mijn werk nooit als ‘iets dat moet.’

 

…en verbreden

Ik las veel en bleef lezen. Eckhart Tolle, Brené Brown, Elizabeth Gilbert, Bechtold Gunster, Hall and Sidra Stone, Ingeborg Bosch, Don Riso and Russ Hudson – inspiratiebronnen naast mijn opleiding HBO Vaktherapie. Die studie breidde ik uit met Systemisch werken met opstellingen, Voice Dialogue en de opleiding tot Enneagram-trainer. Vakmatig ging mijn interesse uit naar psychologie, persoonlijke ontwikkeling, creatieve processen, duurzaamheid, en ik verweefde dit met spiritualiteit, kunst, cultuur, geschiedenis en moederschap.

Sandra Koedood

Zoeken, vinden

Mijn eigen leven werd zinvol en prettig toen ik ging stilstaan bij wie ik was en wat ik echt belangrijk vond in mijn leven. Om bij deze vragen in alle oprechtheid stil te gaan staan heb ik een flinke crisis mogen meemaken en heb ik een eigen proces doorgemaakt van groeien naar persoonlijk en innerlijk leiderschap. Deze crisis is een keerpunt geweest in mijn leven en heeft me op het pad gezet van het werk wat ik nu doe.

 

Na veel omzwervingen, studie en levenservaring kan ik nu zeggen dat ik uitdaging, persoonlijke ontwikkeling en voldoening vind in mijn werk. Mijn werk geeft mij zingeving, energie, heel veel passie en plezier.

 

Daarnaast ben ik moeder van Sam, stiefmoeder van Floortje en Isabelle en partner van Renée, mijn vrouw. Samen met onze kat Moos wonen we in het mooie Son en Breugel.

Nieuwsbrief of blog ontvangen?

Abonneer je op mijn nieuwsbrief en ontvang ongeveer 2 keer per maand een mailbericht met mijn blog, aanbod en nieuws.

En natuurlijk kun je je op ieder moment weer afmelden!