Persoonlijke Coaching

De persoonlijke coaching van Hart in Bedrijf zet in op het doorbreken van gedragspatronen en het terugvinden van je persoonlijke kracht en kwaliteit van leven.

 

Kwaliteit van leven

Wanneer je leeft en werkt vanuit je kracht, vanuit wie jij in je kern bent dan draagt dit bij aan de kwaliteit van je leven. Wat je doet komt overeen met je waarden en met hoe je je voelt. Je denken, voelen en handelen liggen op één lijn. Dit brengt rust, tevredenheid, voldoening, energie en vitaliteit.

Maar wat als het tegenovergestelde waar is geworden?

 

Herken je dit?

 • Je twijfelt veel en kunt moeilijk keuzes maken in je werk of privé.
 • Als je het ergens niet mee eens bent trek je je terug in plaats van je uit te spreken.
 • Regelmatig voel je je onzeker in contact met je collega, leidinggevende, partner.
 • Om het conflict te vermijden pas je je teveel aan aan wat een ander vindt of wil.
 • Je gaat over je grenzen en voelt je daardoor vermoeid en gestresst.
 • Je slaat door in perfectionisme.
 • Het lukt je niet om de controle los te laten.

 

Dit zijn een aantal voorbeelden van patronen waar je in vast kan zitten en wat je niet oplevert wat je graag zou willen. Je weet misschien wel dat het niet effectief is en je zou het wel anders willen doen, maar het veranderen van deze patronen is niet zo eenvoudig. Vaak leef je al jaren met deze gedragspatronen en is er ook een rede waarom je het zo doet; het geeft je het idee van veiligheid en zekerheid, terwijl je tegelijk ook weet dat je echte kracht niet tot uitdrukking komt.

Persoonlijke Coaching

Met de juiste begeleiding is het doorbreken van deze patronen mogelijk. In de persoonlijke coaching die ik bied richt ik mij specifiek op het doorbreken van deze inefficiënte gewoontes.

 

In een coaching traject gaan we eerst uitgebreid in kaart brengen wie jij bent, wat voor soort karakter je hebt, welke persoonlijkheid, en waarom je bent gaan doen wat je doet. Deze inzichten geven je veel opheldering en rust; je begrijpt jezelf beter en krijgt het gevoel meer grip te krijgen op jezelf en je gedrag. Stapje voor stapje zullen we deze patronen doorbreken en ombuigen naar nieuw en constructief gedrag.

 

Wat brengt het je?

Persoonlijke coaching bij Hart in Bedrijf zal leiden naar meer zelfvertrouwen, gevoel van regie, toename van je eigenwaarde, daadkracht, innerlijke rust en ontspanning. Je potentie krijgt meer ruimte om tevoorschijn te komen en je bent beter in staat om op een ontspannen en krachtige manier jezelf te zijn.

 

Wil jij ook steviger in je schoenen staan? Ben je eraan toe om de volgende stap te zetten en jezelf te bevrijden uit vastzittende patronen? Neem dan contact op, je kunt op korte termijn terecht voor een eerste gesprek.

 

Meer weten over de werkwijze? Lees hieronder verder….

Vind de moed en de inspiratie om te doen waar je in je hart naar verlangt.

Heb je vragen? Laat hier je gegevens achter.

Mijn werkwijze

Bij aanvang van het persoonlijke coaching traject starten we met het formuleren van een krachtig en helder doel. Dit doel houden we als leidraad gedurende het gehele proces.

Vervolgens gaan we onderzoeken wie jij bent en wat jou heeft gevormd tot hoe je nu in je leven staat. We brengen helderheid in je kernwaarden, karakterstructuur, kwaliteiten, valkuilen en patronen én we staan stil bij gebeurtenissen die jou gedurende je leven hebben gevormd.

 

Met deze inzichten werken we toe naar heldere en praktische handvatten om wekelijks stappen te maken op weg naar je doel.

 

Wat kun je van mij verwachten als coach?

 • ik bied ruimte voor jou en luister naar je met een open mind, zonder oordeel
 • heldere en directe feedback op patronen en je blinde vlek
 • humor
 • snel tot de kern van wie je bent en je inefficiënte patronen
 • diepgaande inzichten en praktische tools
 • maatwerk, volledig afgestemd op jouw vraag en context
 • persoonlijke en open sfeer
 • altijd bereikbaar voor vragen
Leiderschap coaching

Ben je nieuwsgierig naar mijn achtergrond en persoonlijke drijfveren achter mijn werk? Lees hierover op de ‘over mij – pagina’.

 

Wil je verder praten of de persoonlijke coaching iets voor jou kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.