Incompany coaching

Coaching is maatwerk. Altijd.

Bij de Incompany Coaching roep je als werkgever voor langere tijd de hulp in van Hart in Bedrijf voor maatwerk coaching. Samen richten we ons op het oplossen of verminderen van een actueel probleem binnen je organisatie. In overleg bedenken we de beste aanpak, bijvoorbeeld persoonlijke coaching van medewerkers, een wekelijks dagdeel waarop de coach van Hart in Bedrijf aanwezig is, inloopmiddagen voor korte sessies of een combinatie.

 

Workshops & lezingen

Samen met Hart in Bedrijf bepaal je als werkgever de meest effectieve aanpak voor jouw vraagstuk. Misschien kies je voor het inzetten van een van de workshops, bijvoorbeeld rondom het hanteren van stress en burn-out, communicatie, feedback geven, mindfulness, zelfvertrouwen en assertiviteit. Sandra Koedood van Hart in Bedrijf geeft ook lezingen over stress en het effect hiervan op lichaam en geest. Ook hierin staat maatwerk voorop!

Wil je verder praten over de mogelijkheden voor maatwerk coaching binnen jouw bedrijf? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem vandaag nog contact met je op.

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op!
Maatwerk coaching met Sandra Koedood

Wat ervaart je medewerker?

Iedereen die zich gehoord en gezien weet, zal zich meer ontspannen en meer plezier en waardering ervaren. Dit geldt voor jou, voor mij en dus ook voor je medewerkers. Omdat de coach een vertrouwensrol in de organisatie krijgt, ervaren medewerkers dat ze serieus genomen worden, met een positievere werksfeer tot gevolg. Als vanzelf ontspannen de mensen in je organisatie. Ze zijn productiever en het plezier in werken neemt toe.

2 Keer per maand mijn blog ontvangen?

Abonneer je op mijn nieuwsbrief en ontvang ongeveer 2 keer per maand een mailbericht met mijn blog, aanbod en nieuws.

En natuurlijk kun je je op ieder moment weer afmelden!