Incompany coaching

Coaching is maatwerk. Altijd.

Bij de Incompany Coaching roep je als werkgever voor langere tijd de hulp in van Hart in Bedrijf voor maatwerk coaching. Samen richten we ons op het oplossen of verminderen van een actueel probleem binnen je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s:

  • Werkdruk: samen leren omgaan met de werkdruk in de organisatie.
  • Stress en burn-out: bewustzijn en handvatten ontwikkelen voor het leren omgaan met stress en ter voorkoming van een burn-out.
  • Communicatie: het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, leren feedback geven en ontvangen, het ontwikkelen van vaardigheden voor een open gespreksvoering.
  • Samenwerking: het bevorderen van de samenwerking, het onderlinge vertrouwen en uiteindelijk de productiviteit.

 

In overleg bepalen we de meest effectieve aanpak voor jouw vraagstuk. Zo maken we samen een plan dat precies past bij het knelpunt, de behoeften en het gewenste resultaat.

 

Hart in Bedrijf biedt

Sandra Koedood Coaching Eindhoven

Wil je verder praten over de mogelijkheden voor maatwerk coaching binnen jouw bedrijf? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen vandaag nog contact met je op.

 

Wat ervaart je medewerker?

Iedereen die zich gehoord en gezien weet, zal zich meer ontspannen en meer plezier en waardering ervaren. Dit geldt voor jou, voor mij en dus ook voor je medewerkers. Omdat de coach een vertrouwensrol in de organisatie krijgt, ervaren medewerkers dat ze serieus genomen worden, met een positievere werksfeer tot gevolg. Als vanzelf ontspannen de mensen in je organisatie. Ze zijn productiever en het plezier in werken neemt toe.