Online burn-out programma

Een burn-out is een ingrijpende gebeurtenis. Doordat je je erg moe, uitgeblust en gejaagd voelt kun je moeilijk ontspannen en mis je het overzicht op jezelf en je omgeving. Vaak is het moeilijk om je te concentreren en het kan zijn dat je last hebt van angst- en paniek klachten.

Gelukkig is het heel goed mogelijk om te herstellen van een burn-out en kun je met het een aantal essentiële stappen weer tot rust komen. Om tot rust te kunnen komen en de stress te laten zakken is het noodzakelijk dat je een aantal essentiële stappen gaat zetten. Deze stappen zullen leiden naar meer rust, balans en uiteindelijk naar herstel.

 

Het online burn-out programma

In dit online burn-out programma krijg je 10 essentiële inzichten en praktische tools aangereikt die jou gaan helpen om te herstellen van de burn-out waar je in zit. Ook kan dit online burn-out programma je helpen om een burn-out te voorkomen.

 

Je krijgt inzicht in wat een burn-out is, het effect ervan op je lichaam en geest en wat je kunt doen om weer in balans te komen. Iedere week word je op praktische wijze aan de hand genomen en werk je aan een overzichtelijke opdracht die voort borduurt op de opdracht van de week daarvoor.

 

Het programma is zo opgebouwd dat je stapje voor stapje weer tot rust komt en toewerkt naar het krijgen van inzicht in jezelf en ineffectief gedrag waar o.a. de burn-out door is ontstaan. Door hier zicht op te krijgen leer je jezelf goed kennen en weet je wat je moet veranderen om blijvend te herstellen en in balans te blijven als je straks weer aan het werk gaat.

 

Elke week krijg je een mail met daarin een video boodschap en een wekelijkse opdracht. De videoboodschap geeft inhoudelijke uitleg over de te nemen stap in je proces en bouwt voort op de stappen die je eerder in het programma hebt genomen. Zo vormt dit programma een volledig en zorgvuldig opgebouwd proces en werk je stapje voor stapje toe naar steeds meer innerlijke rust en handvatten om je energie weer op te bouwen.

 

Naast de videos’ krijg je documenten om je ervaringen in op te schrijven en om de opdrachten te kunnen maken.

 

Het is een zeer krachtig, praktisch en inzichtgevend programma met de garantie op vermindering van je burn-out klachten bij het wekelijks actief toepassen van de tools en inzichten.

 

Wat kun je van het programma verwachten?

Met het consequent toepassen van de inzichten en opdrachten kan dit programma jou helpen bij het volledig herstellen van een burn-out.

Je zult merken dat:

 • Je stressklachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen
 • De vermoeidheidsklachten afnemen en je weer meer energie terugkrijgt
 • Er meer rust en ruimte in je hoofd komt
 • Je weer plezier ervaart in je dagelijks leven
 • Angst, paniek en frustratie verdwijnen
 • Er weer ruimte komt voor innerlijke rust en ontspanning
 • De emotionele balans zich hersteld
 • Je jouw grenzen beter herkent en je deze makkelijker kunt aangeven

 

Waar bestaat het programma uit?

 • Wekelijkse videoboodschap met heldere info, inzichten én uitleg van de opdracht per week.
 • Kant en klare invul formulieren om de opdrachten te kunnen maken en bewaren.
 • Kennis en info ter onderbouwing van de te nemen stappen (filmpjes, literatuur, etc.)
 • Audio bestand mindfulness
 • Onbeperkt mailcontact met mij als gespecialiseerde burn-out coach

 

Hoe kun je dit programma gebruiken voor jouw herstel?

Het online burn-out programma is op zo’n manier opgebouwd dat je door middel van dit programma weer in balans kunt komen met je energie en je vermoeidheid. Alles wat hiervoor nodig is is dat je elke dag in het teken van jouw herstel zet en de opdrachten dagelijks toepast. Heb je een lichte tot matige burn-out?  Dan leidt het volgen van dit programma over het algemeen tot herstel en balans.

 

Is je burn-out ernstig of complex neem dan even contact op voor een kosteloos oriënterend gesprek. Hierin kijk ik met je mee wat het beste past bij jouw situatie.

Laat hier je naam achter als je wilt dat ik contact met je op neem.

De voordelen van een online burn-out programma zijn

 • In je eigen veilige omgeving kun je met de opdrachten aan de slag, hierdoor hoef je de deur niet uit en kun je rustig je energie sparen om aan je herstel te werken.
 • Gedoseerd en afgestemd op jouw mate van concentratie kun je de informatie tot je nemen, daarnaast kun je de informatie de gehele periode terugkijken.
 • Als je vragen hebt of behoefte aan contact dan kun je altijd mailen met mij als gespecialiseerde coach burn-out coach, hier zitten geen extra kosten aan verbonden
 • Je kunt vandaag al starten met werken aan je herstel

 

Het is zonde om onnodig lang in een burn-out te zitten, vooral omdat je met een aantal gerichte stappen je lichaam en geest weer in balans kunt krijgen. Samen met een coach kun je over het algemeen weer sneller aan de slag dan als je er alleen uit probeert te komen.

 

De investering?

De investering voor het programma van 10 weken, inclusief onbeperkt mailcontact met mij als burn-out coach en inclusief al het materiaal bedraagt.

 

150,- euro

 

Laat hier je mailadres achter en ontvang de mail van week 1 van het programma direct in je mailbox.

Een omslag in je leven?

Hoe gek het ook klinkt: een burn-out kan een omslag betekenen in je leven. Een moeilijke periode kan jou uitnodigen dingen anders te benaderen, zodat je energie krijgt van wat je doet en weer kunt genieten van de kleine dingen.

Niet direct het programma aanschaffen maar wel op de hoogte blijven?

Meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief. 1 á 2 keer per maand krijg je van mij een mail waarin ik mijn blog deel en de activiteiten van Hart in Bedrijf. Afmelden kan heel gemakkelijker onderaan het bericht.