Doorlopende groep: In balans blijven

Als je veel ballen hoog te houden hebt is in balans blijven een dagelijks punt van aandacht. Door geregeld zorg te dragen voor jezelf voorkom je allereerst een hoop problemen (denk aan stress en burn-out) én zorg je ervoor dat het beste in jezelf naar boven kan komen.

 

Maar hoe doe je dat eigenlijk, ‘in balans blijven’?

 

In deze doorlopende groep leer je hoe je in balans kunt komen en blijven, tijdens de bijeenkomsten oefen je met tools en vaardigheden zodat je deze mee kunt nemen en thuis toe kunt passen. Daarnaast is de kracht van deze groep dat je jezelf vanuit focus en herhaling helpt om in een ander gewoontepatroon te komen. En doordat je dit samen met anderen doet, versnel je jouw groei hierin.

 

Verlang jij ten diepste naar rust en stabiliteit?

Ben je bang voor een burn-out of herken je andere stress klachten?

 

In deze doorlopende groep zetten we in op

  • het op een diep niveau leren kennen van jezelf en je patronen van stress
  • oefenen met tools waarmee je in balans kunt blijven en tot rust kunt komen en blijven
  • het activeren van jouw persoonlijke, innerlijke leider
  • een 2 wekelijks oplaad moment om op koers te blijven en los te komen van je ongezonde gewoontes
  • het verbeteren van de relatie met je lichaam en het kunnen herkennen van je lichaamssignalen. Lees hier mijn blog over de relatie tussen je lichaam, balans en stress.

 

De coach

Binnen een veilige setting begeleid en motiveer ik je om te luisteren naar jezelf, je lichaam, je grenzen en behoeften. En bied ik een setting waarin je leert om voor jezelf te kiezen en voor jezelf te zorgen.

Mijn passie voor persoonlijk leiderschap en balans, komen voort uit mijn eigen ervaring. Ik ben zelf een mooie en intensieve weg gegaan richting persoonlijk leiderschap en het bewust doorbreken van gedrag waardoor ik niet goed in mijn vel zat. Ik heb uiteindelijk mijn leven zo ingericht dat het echt past bij wie ik ben en zo probeer ik elke dag in mijn leven te staan. Lees hier meer over mij.

 

Hoe ziet de groep er praktisch uit?

2 Wekelijks komen we samen in een doorlopende groep. Je kunt zo lang deelnemen aan deze groep als je wilt, met een minimale eerste deelname van 5 keer.

 

De methodes die ik gebruik zijn: gesprek en uitwisseling met elkaar, educatie vanuit psychologie en sociologie, mindfulness en meditatie, ademhaling, Voice dialogue en opstellingenwerk.

 

Dagdeel: donderdagavond, 2 keer per maand in de even weken

Tijd: 19:00 uur – 21:30 uur

Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19 Eindhoven

Kosten per avond: 30,- euro (excl. btw)

 

Wil je meer informatie? Overleggen of deze training past bij jouw situatie? Of wil je je aanmelden? Via onderstaande button kun je mij een persoonlijk bericht sturen.

Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrief ontvangen?

Ongeveer 2 keer per maand ontvang je een blog en een update van mijn activiteiten. Je kunt je daarvoor hier aanmelden.