Workshop – Ontdek je persoonlijkheidsprofiel

Welke persoonlijkheid heb jij?

Ben je nieuwsgierig naar wie je echt bent? Ben je op zoek naar een handleiding voor jezelf en je gedrag? In deze workshop leer je alles over je persoonlijkheidstype vanuit het Enneagram. Je krijgt helder inzicht in jouw karakterstructuur, je kwaliteiten en valkuilen en hoe dit invloed heeft op je werk en relaties.

 

Stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling

Deze workshop geeft een stevige basis en een betrouwbaar referentiekader voor persoonlijke ontwikkeling. Ik geef deze workshop 1 keer per maand. Lees door voor meer info.

 

Wat is een persoonlijkheidsprofiel?

Een persoonlijkheidsprofiel beschrijft jouw persoonlijkheid en de kenmerken die daarbij horen. Kenmerken kunnen zijn: introvert, extravert, denker, voeler, doener, perfectionistisch, kritisch, faalangstig, bemiddelaar, gaat gevoel uit de weg, hecht veel waarde aan gevoel, etc.

Het profiel is een soort beknopte beschrijving van je karakterstructuur met je kwaliteiten, valkuilen, neigingen in gedrag en concrete handvatten om patronen te kunnen doorbreken.

 

Weten hoe in elkaar steekt geeft een heldere basis voor persoonlijke ontwikkeling

 

Je leert tijdens de workshop:

  • welk persoonlijkheidstype jij bent
  • wat jouw drijfveer is
  • wat je kwaliteiten zijn
  • en je valkuilen
  • waardoor je soms vastloopt in contact met anderen of in jezelf
  • hoe je meer grip op jezelf en je gedrag kunt krijgen

 

Waar is het persoonlijkheidsprofiel op gebaseerd?

Het persoonlijkheidsprofiel is gebaseerd op het Enneagram.

Het Enneagram is een model dat 9 persoonlijkheidstypes beschrijft en gebruikt kan worden als model voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

 

Waarom werk ik met het Enneagram?

Zo’n 5 jaar geleden ontdekte ik het Enneagram. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht en mijn ‘weerzin op hokjes denken’ maakte dat ik voorzichtig was met het toelaten van deze methode. Maar al snel ontdekte ik de kracht en eerlijkheid van dit model.

 

Ik herkende mijzelf in een basistype en merkte al snel dat het een heel toegankelijk, diepgaand en gelaagd model. Het heeft mij veel gebracht in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en bij veel klanten heeft het vooral procesversnellend en verdiepend gewerkt.

 

Wat is de inhoud van de workshop?

Tijdens de workshop

  • Maak je kennis met het Enneagram
  • Ontdek je welk persoonlijkheidstype je bent
  • krijg je inzicht in je kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en waardoor je soms vastloopt in jezelf.
  • Leer je hoe je jouw persoonlijkheidsprofiel kunt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Praktisch

Datum: 21 november 2020 9:30 – 12:00 uur.

Aantal: in verband met Corona maximaal 3 deelnemers

Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19 Eindhoven

Prijs: 50,- euro

 

Ervaring

 Janneke Bexkens: Het enneagram gaf een herkenning en verdieping van mijn ‘blauwdruk’, mijn drijfveren, kwaliteiten en mijn valkuilen. Het geeft mooie inzicht hoe ik helemaal in mijn kracht kan gaan staan. Dank je Sandra, voor jouw mooie begeleiding, intuïtief en kundig!

———

Het is voor veel mensen lastig om zelf te achterhalen wat je persoonlijkheidstype is, vaak herkent men zich in meer dan één type. Tijdens de workshop wordt helder welk type je bent en door de opdrachten die we doen en door het stellen van vragen zal jouw profiel precies aansluiten op wie je nu bent en de stappen die je op dit moment wilt maken.

Wil je je niet direct aanmelden, maar vind je de workshop wel interessant? Door je aan te melden voor de nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de agenda en activiteiten binnen Hart in Bedrijf.

 

De workshop wordt 1 keer per maand gegeven.

 

 

2 Keer per maand mijn nieuwsbrief ontvangen?

Abonneer je op mijn nieuwsbrief en ontvang ongeveer 2 keer per maand een mailbericht met mijn blog, aanbod en nieuws.

En natuurlijk kun je je op ieder moment weer afmelden!