Incompany coaching

Coaching is maatwerk. Altijd.

Bij de Incompany Coaching roep je als werkgever voor langere tijd de hulp in van Hart in Bedrijf voor maatwerk-coaching. Samen richten we ons op het oplossen of verminderen van een actueel probleem binnen je organisatie. In overleg bedenken we de beste aanpak, bijvoorbeeld individuele coaching van medewerkers, een wekelijks dagdeel waarop de coach van Hart in Bedrijf aanwezig is, inloopmiddagen voor korte sessies of een combinatie.

 

Workshops & lezingen

Samen met Hart in Bedrijf bepaal je als werkgever de meest effectieve aanpak voor jouw vraagstuk. Misschien kies je voor het inzetten een van de workshops, bijvoorbeeld rondom het hanteren van stress en burn-out, communicatie, feedback geven, mindfulness, zelfvertrouwen en assertiviteit. De coach van Hart in Bedrijf geeft ook lezingen over stress en het effect hiervan op lichaam en geest. Mogelijkheden genoeg!

 

Wat ervaart je medewerker?

Iedereen die zich gehoord en gezien weet, zal zich meer ontspannen en meer plezier en waardering ervaren. Dit geldt voor jou, voor mij en dus ook voor je medewerkers. Omdat de coach een vertrouwensrol in de organisatie krijgt, ervaren medewerkers dat ze serieus genomen worden, met een positievere werksfeer tot gevolg. Als vanzelf ontspannen de mensen in je organisatie. Ze zijn productiever en het plezier in werken neemt toe.

Werknemers die zich met hun hart verbinden aan je organisatie zijn productief, creatief en betrokken. Samen zorgen we dat medewerkers vanuit hun talenten mogen werken, met passie voor het bedrijf of product.

Hart in Bedrijf

verbindt medewerkers aan je bedrijf.

Het gehele aanbod van Hart in Bedrijf kan incompany bij jouw organisatie worden ingezet:
– Individuele coachingstrajecten
– Jaartraining Voor lefgozers en diepzeeduikers, in groepen
– Jaartraining Zelfvertrouwen, in groepen
– Coaching bij burn-out en stress, individueel of in groepen
– Compact burn-out preventietraject, individueel of in groepen

 

Meer weten? Neem contact op met Hart in Bedrijf

Gratis oriënterend gesprek?

Werkgevers

Hart in Bedrijf biedt mensen die het – privé of zakelijk – nodig hebben individuele coaching en jaartrainingen in groepsverband.

Incompany Coaching

Een andere mogelijkheid is de Hart in Bedrijf Incompany Coaching.

Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrief ontvangen?