Hart voor de zaak

Klopt het hart van je bedrijf?

Hart in Bedrijf plaatst de medewerker in het hart van het bedrijf. Die medewerker is gezond, zit op de juiste plek en heeft plezier in zijn werk. Het bedrijf is een gezonde organisatie waar creativiteit, effectiviteit en samenwerking stuwende krachten zijn. Passie en bezieling zijn aanwezig en de relaties onderling zijn goed.

 

Hart voor je mensen

Je hebt als werkgever zorg voor je werknemers en bent ervan overtuigd dat je bedrijf gezond blijft als je werknemers goed in hun vel zitten. Daarom investeer je in je werknemer als je merkt dat iemand vastloopt en niet goed meer functioneert. In Hart in Bedrijf vind je een coach die inzet op duurzame verandering en groei. Een coach die kort, maar diepgaand werkt en effect bereikt dat voortduurt.

Heb je een werknemer die

…vastloopt, niet lekker in zijn vel zit?

…niet meer goed functioneert? niet meer krachtig optreedt in zijn rol?

… niet effectief (genoeg) is?

…privé problemen meeneemt naar het werk?

Krachtige coaching

Hart in Bedrijf biedt duurzame coaching. Samen met jou als werkgever stippelen we een kort traject uit, gericht op diepere verandering en met een krachtig en kernachtig resultaat. Hart in Bedrijf heeft oog voor de context van jouw organisatie, hanteert korte lijnen in communicatie en vergroot de persoonlijke kracht van de medewerker.

Werkgevers

Hart in Bedrijf biedt mensen die het – privé of zakelijk – nodig hebben individuele coaching en jaartrainingen in groepsverband.

Incompany Coaching

Een andere mogelijkheid is de Hart in Bedrijf Incompany Coaching.

Wil je op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrief ontvangen?