Stress & burn-out coaching in regio Eindhoven

Hart in Bedrijf biedt krachtige burn-out coaching sessies in regio Eindhoven. Heb je last van burn-out klachten? Dan kunnen de coaching sessies je helpen om de regie weer in handen te nemen.

 

Burn-out betekent letterlijk: opgebrand zijn. Je hebt jezelf te lang overbelast en je lichaam en geest zijn uitgeput. Helder en systematisch denken, emoties verwerken: het lukt je niet meer. Ontspannen is moeilijk, je kunt bijna niet meer stoppen met actief zijn. Het lijkt of je op een sneltrein zit waar je niet meer vanaf kunt, terwijl je tegelijkertijd heel moe bent.

 

Wil je weten of je een burn-out hebt? Lees hier meer over burn-out symptomen.

 

Met coaching de regie weer in handen

Een burn-out is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Het goede nieuws: je kunt ervan herstellen. Bij een burn-out is professionele begeleiding vaak heel effectief; je krijgt concreet aangereikt hoe je tot rust komt en van vermoeidheid kunt herstellen.

 

Een omslag in je leven?

Hoe gek het ook klinkt: een burn-out kan een omslag betekenen in je leven. Een moeilijke periode kan jou uitnodigen dingen anders te benaderen, zodat je energie krijgt van wat je doet en niet langer alleen energie inlevert.

Stress & Burn-out Coaching Eindhoven

Stress & Burn-out Coaching Eindhoven: het traject

Gedurende het burn-out-traject begeleid ik je, als burn-out coach, met veel betrokkenheid en ervaring. De begeleiding is specifiek afgestemd op jouw situatie en vragen. In het traject werk je doelgericht en praktisch toe naar het terugnemen van de regie over jezelf, je lichamelijke klachten, je vermoeidheid en bovenal: over je energie. Je leert hoe je het beste kunt omgaan met stressvolle gebeurtenissen en hoe je je kunt verhouden tot situaties en mensen in je werk en privéleven. Door beter je grenzen te leren herkennen, kun je hier adequaat naar gaan handelen. Daarnaast leer je je valkuilen herkennen en ineffectieve patronen te doorbreken.

 

Tijdens het traject neem ik werkgerelateerde zaken mee in mijn analyse. Waar mogelijk vindt samenwerking plaats tussen werkgever, werknemer, coach en arbo-arts, omdat dat herstel bespoedigt. De duur van het traject is van verschillende factoren afhankelijk, maar voorop in de aanpak staat effectiviteit en een zo snel mogelijke terugkeer naar werk.

In de coaching bij Hart in Bedrijf, leer je hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en hoe je de regie kunt nemen over jouw leven.

Laat hier je mail achter als je wilt dat ik contact met je opneem.

Jouw persoonlijke opbrengst?

  • herstel van je vermoeidheid en het terug krijgen van je energie en plezier
  • tools om tot ontspanning en rust te komen
  • inzicht in de oorzaak van de burn-out
  • je leert hoe je gedragspatronen doorbreekt die de burn-out in stand houden, denk aan perfectionisme, kritisch zijn, hoge verwachtingen hebben
  • nieuwe vaardigheden aanleren – bijvoorbeeld grenzen leren stellen, voor jezelf opkomen, eigen behoeften meer centraal stellen, minder hoge eisen stellen
  • zo nodig: re-integreren op je werk

 

Kostenloos kennismaken?

Wil je kennis maken of meer informatie? Neem contact op voor een gratis kennismaking door een berichtje te sturen via het met contactformulier.

Je bent van harte welkom!