Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching bij Hart in Bedrijf- Houd je bedrijf gezond en effectief

 

Je hebt als werkgever zorg voor je werknemers en bent ervan overtuigd dat je bedrijf gezond blijft als je werknemers goed in hun vel zitten. Daarom investeer je in je werknemer als je merkt dat iemand vastloopt en niet goed meer functioneert. In Hart in Bedrijf biedt bedrijfscoaching waar we inzetten op duurzame verandering en groei.

 

Bedrijfscoaching is aan te bevelen:

  • Wanneer jij of één van je medewerkers dreigt uit te vallen of ziek is; denk bijvoorbeeld aan een burn-out of overspannenheid. 
  • Ter ondersteuning van leidinggevenden en executives: denk hierbij aan het ontwikkelen en verdiepen van leiderschapsvaardigheden en ter ondersteuning van het aansturen van teamprocessen.
  • Als je een medewerker wilt laten groeien in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling; denk hierbij aan het vergroten van zelfvertrouwen, talentontwikkeling of het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.
  • Bij een spelend conflict tussen medewerkers binnen het team.

 

Hart in Bedrijf biedt deze bedrijfscoaching met het doel de medewerker én de organisatie gezond te houden. Want een medewerker die goed in zijn of haar vel zit draagt een belangrijke steen bij aan een gezonde teamflow, efficiëntie, werkplezier en goede resultaten.

met zakelijke coaching weer in je kracht

Hoe ziet een coaching traject eruit?

  1. We starten ieder coaching traject met een uitgebreide intake. Deze intake kan plaatsvinden tussen coach en coachee, maar het is ook mogelijk om de intake gezamenlijk met de leidinggevende te houden. In de intake krijgt de coach een helder beeld van wat er speelt en wat de hulpvraag is voor het traject.
  2. Na de intake stelt de coach een plan van aanpak op, hierin wordt het doel en het aantal trajecten beschreven. Samen met de offerte gaat het plan naar de organisatie.
  3. Na goedkeuring worden de sessies met coachee ingepland in de agenda en gaan we aan de slag.
  4. Het traject wordt afgesloten met een eindevaluatie en eindverslag.

 

Krachtige coaching

Hart in Bedrijf biedt duurzame coaching. Samen met jou als werkgever stippelen we een kort traject uit, gericht op diepere verandering, met een krachtig en kernachtig resultaat. Hart in Bedrijf heeft oog voor de context van jouw organisatie, hanteert korte lijnen in communicatie en vergroot de persoonlijke kracht van de medewerker.

Een coach die kort, maar diepgaand werkt en effect bereikt dat voortduurt.

 

Wil je kennismaken en verder praten over de mogelijkheden? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Hart in Bedrijf plaatst de medewerker in het hart van de organisatie.

Heb je vragen? Laat hier je gegevens achter.